Referenssit

Elintarviketieteiden Seura ry

Osa-aikaisessa työsuhteessani huolehdin ETS:n verkkosivuston päivittämisestä, sosiaalisen median sisältöjen luomisesta ja suunnittelusta ja uutiskirjeen kirjoittamisesta.

Villa Valkojärvi

Asiakas halusi uudistaa vanhan sivustonsa budjettiinsa sopivasti. Aloitimme projektin laatimalla suunnitelman, ja etsin sen mukaisesti muokattavan verkkosivustoteeman, valitsin asiakkaan omista valokuvista sopivimmat ja kirjoitin sivuston tekstit uudelleen entistä houkuttelevimpaan muotoon. Uutena sivustolle luotiin hinnastosivu. Erityistä huomiota kiinnitin siihen, että asiakkaan tarjoaman loma-asunnon vuokrauspalveluun liittyvät tiedot olisivat helposti saatavilla ja varaustilanne nähtävillä jo etusivulta. 

Mielentäydeltä

Asiakas toivoi itselleen parempia somepäivityksiä ja viimeistellympää verkkosivustoa. Kirjoitin uusia palvelukuvauksia ja kohensin sivuston yleistä ilmettä selkeämmäksi.

Asiakkaan Instagramiin ja Facebookiin loin quote card – tyyppisiä postauksia, joiden visuaalisen ilmeen oli tarkoitus vangita katsojan huomio niissä esitettävään työnohjaukselliseen teemaan. Samalla tiivistin myös postausten saatetekstejä iskevämpään muotoon.

ATK-palvelu Gigabitti

Suunnittelin yritykselle logon. Visuaalisessa toteutuksessa hyödynsin leikkisästi yrityksen nimeen liittyviä numeroita ja teemaväriä. 

Mikkelin psoriasisyhdistys

Toteutin asiakkaalle verkkosivuston, johon kuului haluttu väriteema, sisältörakenne ja blogialusta. Sivuston mukana asiakas sai myös tarvitsemansa määrän domain-tunnuksen mukaisia sähköpostilaatikoita.

Valmennuskulma

Asiakas sai valita valmiiksi rakentamaani sivustopohjaan haluamansa värit ja sisältöelementit. Lopuksi opastin asiakasta sivuston päivittämisessä, jotta hän voi toiveittensa mukaisesti päivittää sinne sisällöt itse.

Vappu-Tuuli Fagerson

Loin kirjailijasivuston, jonka keskeisin osa on blogialusta. Suunnittelussa otettiin huomioon jo olemassa olevat brändivärit ja markkinointitarpeet.

Samaa sinulle?

Vastaa muutamaan kysymykseen ja saat alustavan tarjouksen työstäsi!

Asiakkaiden palautteita

Suunnittelimme Jaanan kanssa verkkokauppayritykseni sosiaalisen median joulukalenterin rakennetta. Sain Jaanalta hyviä vinkkejä ja ajatuksia sisällön suhteen, sekä tietoa uusista sosiaalisen median työkaluista joita voisin jatkossa hyödyntää yritykseni sosiaalisen median kanavissa.

Jaana on aurinkoinen ja idearikas ja sain apua mm. erilaisten postausten rakenteeseen ja jäsentämiseen, sekä uusia ideoita toteutukseen ja erilaisiin sisältöihin. Yhteistyö sujui tehokkaasti ja mutkattomasti!

Kaisa

Boxishop

Jaana sai heti ajatuksesta kiinni mitä tarkoitin ja muokkasi tekstin paremmaksi ja myyvemmäksi. Ystävällistä palvelua!

Johanna Labba

valokuvaaja

Olen Jaana Huhtanen, neulesuunnittelija. Suunnittelen ja valmistan kaikki tuotteeni Suomessa. Blogin kirjoittaminen on minulla ollut suunnitelmissa jo pitkään ja löysin Jaanan palvelun Naisyrittäjät-verkoston kautta. Jaana tutustui ehdottamaani aineistoon huolellisesti ja toteutti blogin aikataulun mukaisesti. Blogiin Jaana löysi taitavasti asioita, joita itse en ollut ajatellut.

Jaana

Jaana Huhtanen Design

Jaana tarjosi apuaan Facebookissa ja tartuin edulliseen tarjoukseen. Jaana kävi huolella sivuni läpi ja teki useita hyvin perusteltuja ja järkeenkäypiä ehdostuksia sivujeni parannuksista. Sekä sisällölliset että rakenteelliset ehdotukset olivat osuvia ja hyvin harkittuja. Voin suositella Jaanan palveluja. Jaanan kanssa oli kiva tehdä töitä.

Anna

Mainostoimisto Anna ja myy