Luovuus on minulle työ. Mutta se on silti hauskaa ja merkityksellistä.

Aivan ensimmäinen haaveammattini lapsena oli taidemaalari. Sellaista minusta ei koskaan tullut, mutta aika varhaisessa vaiheessa kävi selväksi, että kuulun luovalle alalle.

Innostuin kirjoittamisesta heti kirjoittamaan opittuani, ja se on ollut harrastukseni niin kauan, kunnes siitä tuli ammattini. Ylioppilaaksi kirjoittamisen jälkeen löysin tarinoiden kirjoittamisen lisäksi myös koodin kirjoittamisen. Olen valmistunut datanomiksi ja tietojenkäsittelyn tradenomiksi, ja työskennellyt useita vuosia sovelluskehitystehtävissä. Nyt haluan antaa kaiken osaamiseni muiden käyttöön ja toteuttaa omia intohimojani freelancerina.

Sydäntäni lähellä on erityisesti muiden naisyrittäjien auttaminen, koska tunnen itsekin naisyrittäjyyden haasteet.  Yhdenvertaisuus riippumatta ulkonäöstä, terveydentilasta tai seksuaalisesta suuntautumisesta ei ole minulle pelkkää sanahelinää, vaan kaikkeen toimintaan heijastuva itseisarvo.  Monipuolisen työhistoriani ansiosta pystyn palvelemaan erityisesti elintarvikealan toimijoita, vaikuttajia ja muita fyysisiä tai digitaalisia tuotteita tarjoavia yrittäjiä. jotka tuottavat säännöllisesti uutta sisältöä ja tarvitsevat viestintäänsä uutta potkua. Kanssani on helppo työskennellä, pidän kiinni sovituista aikatauluista ja rokkaan ydinsanomasi esiin tyylillä.

Jutellaanko lisää? Ota yhteyttä!

 

Terveisin, Jaana Laine

 

Curriculum Vitae

 

  • freelancer, kevytyrittäjä
  • järjestösihteeri, Elintarviketieteiden Seura (osa-aikainen työsuhde)
  • vapaa kirjailija, bloggari
  • kolumnisti, Onnipress Oy
  • sovelluskehittäjä, Turun yliopisto