Valitse sivu

Start a riot for better

Kotisivut ja sisällöntuotantopalvelut verkosta

Olen freelancer, joka luottaa erottumisen voimaan. Ota kevytyritykseni Pageriotin palvelut paikka- aika- ja työsuhderiippumattomasti käyttöösi ja nauti vapaudesta keskittyä siihen, mihin itse haluat.

Kotisivut & sovellukset

Halusitpa sitten uudistaa olemassa olevien kotisivujesi ilmeen tai luoda kokonaan uutta, sinun ei tarvitse murehtia omaa osaamistasi! Saat toimivan sivuston, joka herättää asiakkaidesi mielenkiinnon. Sivujen valmistumisen jälkeen pidän huolta siitä, että sivustosi myös pysyy ajan tasalla.

sisällöntuotanto

Sisällöntuotantopalveluihin kuuluvat muun muassa tuotekuvaukset, blogitekstit, somepostaukset, artikkelit ja uutiskirjeet.

Muut palvelut

Virtuaalisena assistenttina hoidan myös yrityksesi muut kirjalliset hallinnolliset tehtävät. Pyydä kirjoittamaan sähköpostisi tai kysy vaikka mitä söisit tänään lounaaksi – hoituu!.

Virtuaaliassistentin palvelut suoritetaan Internetin välityksellä ilman henkilökohtaista tapaamista. Konsultointiajan voit varata silloin, jos tarvitset brainstormausta yrityksesi viestintään liittuvissä kysymyksissä.

 

 

Mietitkö sisällöntuotannon ulkoistamista?

Yrityksen viestinnän ulkoistamisesta on monia hyötyjä. Palvelu voi sopia sinulle, jos

Loman puute alkaa näkyä ulospäin

Kellosi käy ylikierroksilla

Yrität saada asiakkaidesi huomion, mutta et saa toivottua tulosta

Referenssit

Syitä valita palveluni

%

tyytyväisiä asiakkaita

%

enemmän kävijöitä aktiivisilla verkkosivuilla

%

enemmän avattuja uutiskirjeitä